ابقای اعضای هیأت رئیسه شورای نگهبان برای یک سال آینده / جنتی برای یک سال دیگر دبیر شورا شد وزیر اطلاعات: امکانات اطلاعاتی و امنیتی را بسیج کردیم / در جنگ ۱۲ روزه ۷ میلیون گزارش مردمی داشتیم عضو سابق کمیسیون امنیت ملی: خاتمی یا نبویان برای دشمن هیچ فرقی ندارد سفیر ایران در مسکو: پزشکیان برنامه‌ای برای سفر به روسیه ندارد تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم

تقدیر مجلس از خانواده قربانیان ترور

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: عصر امروز کمیته حقوق بشر کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در آستانه روز جهانی مبارزه با تروریسم از خانواده قربانیان ترور دعوت به عمل آورد و ضمن تقدیر از فداکاری‌های این افراد به بررسی اقدامات و راهکارهای لازم برای مقابله با جریان‌های تروریستی که علیه ملت ما فعال هستند پرداخت.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۳ - ۲۸ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 18
کد خبر: ۵۵۳۹۷

به گزارش راهبرد معاصر، ابوالفضل عموئی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در تشریح نشست عصر امروز کیمسیون متبوعش اظهار داشت: تصویب آئین‌نامه داخلی فعالیت‌های کمیسیون و تعیین اولویت‌های کمیسیون از جمله موارد مهمی بود که در این هفته مورد توجه قرار گرفت.

 

وی افزود: عدم تصویب پیش نویس قطعنامه ارائه شده توسط آمریکا در شورای امنیت سازمان ملل متحد و تلاش‌های آمریکا برای فعال کردن مکانیزم ماشه از جمله موارد دیگری بود که مورد بحث و گفت‌وگو قرار گرفت.

 

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در موضوع تلاش‌های آمریکا در جهت فعال کردن مکانیزم ماشه محورهای مختلف را بررسی کردیم.

 

عمویی بیان ادامه داد: همچنین عصر امروز کمیته حقوق بشر کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در آستانه روز جهانی مبارزه با تروریسم از خانواده قربانیان ترور دعوت به عمل آورد و ضمن تقدیر از فداکاری‌های این افراد به بررسی اقدامات و راهکارهای لازم برای مقابله با جریان‌های تروریستی که علیه ملت ما فعال هستند پرداخت.

 

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در ادامه تصریح کرد: اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ضمن استقبال از پیشرفت‌های صورت گرفته در عرصه دفاعی آمادگی خودشان را جهت پشتیبانی از فعالیت‌های وزارت دفاع اعلام کردند.

 

وی با اشاره به بازدید روز گذشته اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از دستاوردهای صنایع دفاعی کشور گفت: بر اساس مشاهدات ما و همچنین مباحث مطرح شده از سوی مسئولان وزارت دفاع برای ما روشن شد که صنعت دفاعی کشور پیشرفت‌های قابل توجهی داشته که غرور آمیز و باعث افتخار ماست و کشور ما از قابلیت‌های زیادی در این زمینه برخوردار است.

 

فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار