ترور فرمانده بسیج در سیستان و بلوچستان + جزئیات شهادت و حمله جزییات خنثی‌سازی مهمات در بوشهر سخنگوی قرارگاه خاتم: اگر محاصره دریایی و مزاحمت برای کشتی‌های ایرانی ادامه یابد شناور‌های نظامی آمریکا را شدیدتر از قبل می‌زنیم جدیدترین خبر درباره ساعت کاری ادارات  انهدام یک تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان + جزئیات مشخصات دقیق بمب استفاده شده در حمله آمریکا به عروسی سیریک دستور مهم به فرماندهان جدید نیرو‌های مسلح/ سردار طلائی نیک توضیح داد یک نفتکش ایرانی در شش مایلی جزیره خارک با اصابت ۴ پرتابه از سوی آمریکا، هدف حمله موشکی قرار گرفت طحان نظیف: شورای نگهبان پس از بررسی مجلس درباره طرح نفوذ نظر می‌دهد / بررسی لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مکه مکرمه حمله به تاسیسات هسته‌ای اصفهان تکذیب شد صدای چند انفجار از خلیج فارس در محدوده جزیره خارک جزئیات تازه از اصلاح قانون مهریه در مجلس/ سالاری: برای مردان حبس در نظر گرفته نشده است/ اگر زن مهریه خود را ببخشید مرد مکلف است که طلاق دهد انتخابات شورا‌ها چه زمانی برگزار می‌شود؟ زمان تغییر ساعت کاری ادارات اعلام شد / جزییات ۹ انتصاب مهم سردار رادان در فراجا + اسامی 

تقدیر مجلس از خانواده قربانیان ترور

تقدیر مجلس از خانواده قربانیان ترور سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: عصر امروز کمیته حقوق بشر کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در آستانه روز جهانی مبارزه با تروریسم از خانواده قربانیان ترور دعوت به عمل آورد و ضمن تقدیر از فداکاری‌های این افراد به بررسی اقدامات و راهکارهای لازم برای مقابله با جریان‌های تروریستی که علیه ملت ما فعال هستند پرداخت.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۳ - ۲۸ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 18
کد خبر: ۵۵۳۹۷

به گزارش راهبرد معاصر، ابوالفضل عموئی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در تشریح نشست عصر امروز کیمسیون متبوعش اظهار داشت: تصویب آئین‌نامه داخلی فعالیت‌های کمیسیون و تعیین اولویت‌های کمیسیون از جمله موارد مهمی بود که در این هفته مورد توجه قرار گرفت.

 

وی افزود: عدم تصویب پیش نویس قطعنامه ارائه شده توسط آمریکا در شورای امنیت سازمان ملل متحد و تلاش‌های آمریکا برای فعال کردن مکانیزم ماشه از جمله موارد دیگری بود که مورد بحث و گفت‌وگو قرار گرفت.

 

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در موضوع تلاش‌های آمریکا در جهت فعال کردن مکانیزم ماشه محورهای مختلف را بررسی کردیم.

 

عمویی بیان ادامه داد: همچنین عصر امروز کمیته حقوق بشر کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در آستانه روز جهانی مبارزه با تروریسم از خانواده قربانیان ترور دعوت به عمل آورد و ضمن تقدیر از فداکاری‌های این افراد به بررسی اقدامات و راهکارهای لازم برای مقابله با جریان‌های تروریستی که علیه ملت ما فعال هستند پرداخت.

 

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در ادامه تصریح کرد: اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ضمن استقبال از پیشرفت‌های صورت گرفته در عرصه دفاعی آمادگی خودشان را جهت پشتیبانی از فعالیت‌های وزارت دفاع اعلام کردند.

 

وی با اشاره به بازدید روز گذشته اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از دستاوردهای صنایع دفاعی کشور گفت: بر اساس مشاهدات ما و همچنین مباحث مطرح شده از سوی مسئولان وزارت دفاع برای ما روشن شد که صنعت دفاعی کشور پیشرفت‌های قابل توجهی داشته که غرور آمیز و باعث افتخار ماست و کشور ما از قابلیت‌های زیادی در این زمینه برخوردار است.

 

فارس

کلمات کلیدی: ابوالفضل عموئی
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار